Pointman Kft.

TEDD MAGAD LÁTHATÓVÁ!

Egyéni esettanulmány: együttműködésem Tündével

„Tündét azzal a céllal kerestem meg, hogy segítsen újra pozícionálni a szakmai elképzeléseimet egy hosszú stabil munkahelyi periódus utáni váltás okozta helyzet miatt, ami egybe esett magánéleti válságommal is."

"A közös munka során feltérképeztük azokat a területeket, amik hatással voltak eddigi karrieremre, és lehetőséget adnak a továbblépésre; egyben beazonosítottuk a fejlődési lehetőséget adó pontokat.

A munka sikerének egyik jelzőoszlopaként a megcélzott területen történő sikeres munkavállalást jelöltük meg. Ez végül is egy sajnálatos baleset következményeként ha késleltetve is, de megvalósult, sikerült egy nagynevű, szakmai szempontból nagy presztízsű vállalatnál felelősségteljes munkakört betöltenem, eddigi karrierem legelőnyösebb anyagi feltételei mellett.

Utólag elemezve a történteket, ha az eltelt idő miatt nem is volt közvetlen hatása az együtt elvégzett munkának erre, azonban annak eredményeként sokkal letisztultabban láttam a céljaimat, és az önbizalmam is jelentősen megnőtt, amik nélkül meg sem céloztam volna ezt a céget, és munkakört. Végül is, szinte az utolsó jelentkezőként, 220 pályázó közül kaptam meg a munkát.

Tünde személyében egy széles látókörű, nagytudású szakembert ismertem meg, akivel – kellemes személyiségének is köszönhetően - a közös munka élvezet volt, pedig nem volt könnyű dolga velem, hiszen – bár nem tudatosan - de egyben válságmenedzsment is folyt a szakmai munka mellett."

Takácsy László Értékesítési és Marketing vezető, TTC-Soft Kft.

KAPCSOLATFELVÉTEL TÜNDÉVEL

Egyéni esettanulmány: együttműködésem Tündével - 1. kép