Pointman Kft.

TEDD MAGAD LÁTHATÓVÁ!

Te a számodra ideális állást keresed – az én munkám pedig az, hogy segítsek Neked megszerezni.

Te a számodra ideális állást keresed – az én munkám pedig az, hogy segítsek Neked megszerezni. - 1. kép

Szolgáltatásaim mindegyike sokszorosan kipróbált módszereken alapul, a cél ugyanis az, hogy a gyakorlatban alkalmazni tudd őket, és így végre elhelyezkedj álmaid állásában!

KAPCSOLATFELVÉTEL MOST

A legtöbb álláskereső kétségbeesett lelkiállapotban jut el hozzám, saját értékeiket kérdőjelezik meg az álláskeresési időszakban elszenvedett kudarcok miatt…

„Mi lesz velem, Tünde? – 45+ éves ügyfelemtől is elhangzott ez a kérdés. 8 hónapnyi sikertelen álláskeresés, több száz beküldött pályázat után még mindig nem volt munkája. Régebben őt keresték a toborzók egy-egy pozícióra, aztán már interjúkra is alig hívták be. Ekkor talált meg engem, ez volt a kiindulási állapot.

Érd el, hogy Téged keressenek a munkáltatók!

Szolgáltatás-csomagjaimmal célzottan, probléma-megoldás fókusszal segítek.

Belépő szintHaladó szintPRO level szint

Személyre szabottan dolgozom, mindig az adott ügyfelet tartom szem előtt, minden szolgáltatásom egyéni, nem pedig csoportos workshop. Miután eldöntötted, hogy megkeresel engem, már csak ki kell választanod, mire van szükséged. Hogy könnyebben megtaláld a számodra ideális megoldást, szintezve építettem fel a szolgáltatásaimat, belépőtől a PRO level megoldásokig.

PRO level csomag

karriertanácsadás + önéletrajz-értékelés és segédlet
+ sikeres LinkedIN-profil felépítése szolgáltatás

+ állásinterjúra felkészítés próbainterjúval

Haladó szintű csomag

karriertanácsadás + önéletrajz-értékelés és segédlet
+ sikeres LinkedIN-profil felépítése szolgáltatás

Belépő szintű csomag

karriertanácsadás + önéletrajz-értékelés és segédlet

Minél feljebb lépdelsz a szinteken, annál jobban láthatóvá teszlek a munkaerőpiacon!

Te a számodra ideális állást keresed – az én munkám pedig az, hogy segítsek Neked megszerezni. - 2. kép

Belépő szintű csomag: letesszük a munkavállalói márkád alapköveit

A csomag elemei: karrier-tanácsadás + önéletrajz-ellenőrzés & tanácsadás

Mit jelent a munkavállalói márka? Ez te magad vagy, illetve mindaz, ami látszik belőled a munkáltatók számára. A sikeres elhelyezkedés alapköve tehát az, hogy kitűnj a riválisaid közül, észrevegyenek a számodra ideális munkáltatók!

 • A karriertanácsadás során, hatékonyan, gyakorlatiasan segítek neked. Láttatom az értékeidet, ami lehetővé teszi számodra a sikeres karrierépítést vagy akár pályaváltást, illetve az ehhez szükséges stratégia felépítését.
 • Ezt egy olyan önéletrajz megírása követi, ami lenyűgözi a kiválasztást végző személyeket! Értékelem a meglévő önéletrajzodat, amiből megtudhatod, mit üzensz magadról a munkáltatók felé. Ezt követően pedig segítek, hogy személyre szabott, egyedi CV-d legyen, amely hatékonyan teszi a dolgát, azaz segít megszerezni a vágyott új pozíciót.

A belépő szintű csomag esetén 2 db 60 perces, eredményfókuszú online konzultációt biztosítok, együttműködésünk időtartama pedig összesen 7-14 nap lesz.

79 000 Ft.

ERRE VAN SZÜKSÉGEM                 TÖBBET SZERETNÉK TUDNI RÓLA

Haladó szintű csomag: Érd el, hogy ne neked kelljen állást keresned, hanem TÉGED találjon meg az álommunka!

A csomag elemei: karrier-tanácsadás + önéletrajz-ellenőrzés & tanácsadás + LinkedIN-profil értékelés és személyre szabott segítség a profil frissítésében

Egészen más élmény, amikor nem te küldözgeted sorban a CV-ket, majd várod a hívást, hanem eleve téged keresnek a munkáltatók! Ennek a legfontosabb feltétele egy olyan LinkedIN-profil, ami stílusában és technikai jellemzőiben is segít, hogy feltűnj a munkaadóknak.

Sőt, ha profi módon frissíted a profilod, hosszabb távon is rengeteget teszel a karrieredért! A megfelelő LinkedIN-jelenlét ugyanis segít, hogy mindig a szakma, illetve a vezetők és toborzó-kiválasztó személyek szeme előtt legyél.

A Haladó szintű csomaggal megkapod a Belépő csomag tartalmát + LinkedIN-tanácsadást is. 2 db 90 perces, eredményfókuszú online konzultációt biztosítok, együttműködésünk időtartama pedig összesen 14-21 nap lesz.

119 000 Ft.

ERRE VAN SZÜKSÉGEM                 TÖBBET SZERETNÉK TUDNI RÓLA

PRO level: Válj láthatóvá a munkaerőpiacon, és legyél megnyerő az állásinterjún is!

A csomag elemei: karrier-tanácsadás + önéletrajz-ellenőrzés & tanácsadás + LinkedIN-profil értékelés és személyre szabott segítség a profil frissítésében + professzionális felkészítés az állásinterjúra próbainterjúval és annak értékelésével

Mindent a kezedbe adok ebben a komplex csomagban, amire szükséged van ahhoz, hogy láthatóvá válj az ideális munkáltatód számára, és be is töltsd a vágyott pozíciót! Segítek felépíteni a munkavállalói személyes márkádat, megismerni és ügyesen használni azokat az értékeidet, amelyek sikerre visznek. Emellett, 20 év tapasztalatával vezetlek végig egy próbainterjú-folyamaton, hogy mindenre fel tudj készülni.

A PRO level csomaggal megkapod a Haladó szintű csomag tartalmát + az állásinterjú-tanácsadást próbainterjúval. 3 db 90 perces eredmény-fókuszú online konzultációt biztosítok, együttműködésünk pedig összesen 21-28 nap lesz.

169 000 Ft.

ERRE VAN SZÜKSÉGEM                 TÖBBET SZERETNÉK TUDNI RÓLA

Az erősségeid és lehetőségeid keresztmetszetét keresem – sikered kulcsa azonban minden esetben az lesz, mennyire vagy látható!

Miután Ügyfelem is felmérte a lehetőségeit, ismét lett egy kis hite az álláskeresés sikerére vonatkozóan, én pedig feltérképeztem a lehetőségeit. Megvizsgáltam a munkaerőpiaci kínálatot, a toborzók aktuális szempontjait, láthatóságának sikerpontjait, és erre építettem fel a pontos, egyénre szabott álláskeresési stratégiát. Esetében a komplex, PRO level szolgáltatás lett érvényes, így önéletrajz, LinkedIN-jelenlét, illetve próbainterjú is szerepelt a csomagban, amely segített őt láthatóvá tenni a munkáltatók és toborzók számára.

Ami a felsoroltak mellett minden csomaghoz jár…

 • 20 éves tapasztalatom, szakértelmem és tudásom;
 • folyamatosan frissített munkaerőpiaci ismereteim, amelyeket átadok neked;
 • felkészülés a találkozókra, hogy valóban rád tudjak hangolódni;
 • két konzultáció közti házi feladatok, hiszen a sikeres elhelyezkedéshez a te eltökéltséged is kell;
 • konzultációk közti kapcsolattartást / rendelkezésre állást biztosítok sürgős és fontos kérdésekre;
 • illetve az elkészült anyagok / házi feladatok ellenőrzése.

Nem csomagot szeretnél? Egyszeri, óradíjas konzultációra is van lehetőséged.

 • Nem tudod, pontosan milyen szolgáltatást szeretnél?
 • Segítségre van szükséged, de nem látod, hol és miben tudnám ezt megadni?
 • Rekonstrukció lenne a célod, mert valahol már igényeltél hasonló szolgáltatást, de maradtak kérdéseid, nem vagy biztos a jövődben?
 • Valamely csomagom MELLÉ szeretnél lekövetést kérni?

Bármelyik eset is áll fenn, keress bizalommal. Tartalmas, előremutató, célra fókuszáló módon beszélgetek veled 1 órát, ami után tisztábban fogsz látni!

29 000 Ft.

ERRE VAN SZÜKSÉGEM                 TÖBBET SZERETNÉK TUDNI RÓLA

Komplex, személyre szabott folyamatok célfókusszal, aminek köszönhetően a megfelelő ember a megfelelő állásba kerül be. Ott pedig elégedett, sikeres és boldog lesz! Veled is pontosan ezt szeretném elérni.

Az álláskeresési folyamat során nem engedtem el a már említett ügyfelem „kezét”, amennyiben kérdése volt, rendelkezésére álltam szervezett keretek közt. Ő ettől biztonságban érezte magát, magabiztosabban tudta alkalmazni frissen megszerzett tudását. A tapasztalatának és motivációjának megfelelő lehetőségekből válogathatott, miközben a felmerülő kérdések, szükséges finomítások esetén rendelkezésére álltam.

Referenciaszámaim

 • 10 000+ ÖNÉLETRAJZ ÉS PROFIL átolvasása és elemzése
 • 4 000+  INTERJÚ TARTÁSA
 • 700+ JELÖLT álláshoz segítése
 • 100+ ÖNÉLETRAJZ megírása
 • 100+ TOBORZÓ ÉS MEGBÍZÓ működésének és igényeinek ismerete

Fontos, hogy meg tudj bízni bennem, épp ezért…

Mellébeszélés helyett → gyakorlati, valóban alkalmazható megoldásokat adok;

Workshop helyett → 100%-ban egyéni konzultációkat biztosítok, rád szabott módon, MINDEN szolgáltatásom során.

Ügyfelem eredményesen zárta az együttműködési folyamatot, amely során soha nem adta fel a célját, és ma már egy startup vállalkozás üzletfejlesztője – noha ez a cég előzőleg nem tervezte bővíteni a csapatát! A konzultációk, a pontos akcióterv, a lehetőségeinek és előnyeinek biztos ismerete birtokában erős munkavállalói márkát épített, amelynek a hatékony CV és LinkedIN-jelenlét egyaránt része. Az egyedileg rá szabott stratégiának köszönhetően, keresgélés helyett őt találják meg lehetőségekkel, miközben interjúhelyzetekben is megállja a helyét. Ma már nyugodt, kiegyensúlyozott munkavállaló, aki magabiztosan tekint a jövőbe, és tudja, hogy van kire támaszkodnia álláskeresési helyzetben.

Te is hasonló sikertörténetet szeretnél átélni?

Megvan rá a lehetőséged. Vedd fel velem a kapcsolatot, kezdjük el a munkavállalói márkád felépítését, és TEDD MAGAD LÁTHATÓVÁ a munkaerőpiacon!

KAPCSOLATFELVÉTEL

Kizárólag próbainterjúra vagy LinkedIn tanácsadásra van szükséged?

Semmi gond, külön is megrendelheted:

Próbainterjú

Próbainterjú

Tudatosabban készülnél az interjúra?
Több mint 20 éves tapasztalatommal interjúztatlak és átbeszéljük az interjúd sikerpontjait.

69.000 Ft

Megrendelem Bővebben
Találd meg az álommunkát LinkedIn-en!

Találd meg az álommunkát LinkedIn-en!

Folyamatosan gondoskodnál a karrieredről?
Építenéd a személyes márkád?
Versenyelőnyre tennél szert a riválisaiddal szemben?
Szeretnéd, ha az álomállás vagy megbízás találna meg téged?
Jó helyen jársz: megmutatom, hogy a LinkedIn profilod hogyan visz közelebb az álommunkádhoz!

69.000 Ft

Megrendelem Bővebben