Pointman Kft.

TEDD MAGAD LÁTHATÓVÁ!

Te a számodra ideális állást keresed – az én munkám pedig az, hogy segítsek Neked megszerezni.

„Mi lesz velem, Tünde?" – 45+ éves ügyfelemtől is elhangzott ez a kérdés. 8 hónapnyi sikertelen álláskeresés, több száz beküldött pályázat után még mindig nem volt munkája. Régebben őt keresték a toborzók egy-egy pozícióra, aztán már interjúkra is alig hívták be. Ekkor talált meg engem, ez volt a kiindulási állapot.

Érd el, hogy Téged keressenek a munkáltatók!

Miután Ügyfelem is felmérte a lehetőségeit, ismét lett egy kis hite az álláskeresés sikerére vonatkozóan, én pedig feltérképeztem a lehetőségeit. Megvizsgáltam a munkaerőpiaci kínálatot, a toborzók aktuális szempontjait, láthatóságának sikerpontjait, és erre építettem fel a pontos, egyénre szabott álláskeresési stratégiát. Esetében a komplex, PRO level szolgáltatás lett érvényes, így önéletrajz, LinkedIN-jelenlét, illetve próbainterjú is szerepelt a csomagban, amely segített őt láthatóvá tenni a munkáltatók és toborzók számára.

Te a számodra ideális állást keresed – az én munkám pedig az, hogy segítsek Neked megszerezni. - 1. kép

Posfai Tünde vagyok, vezető tanácsadó 

Ismerkedj meg velem itt.

Szolgáltatásaim mindegyike sokszorosan kipróbált módszereken alapul, a cél ugyanis az, hogy a gyakorlatban alkalmazni tudd őket, és így végre elhelyezkedj álmaid állásában!

A legtöbb álláskereső kétségbeesett lelkiállapotban jut el hozzám, saját értékeiket kérdőjelezik meg az álláskeresési időszakban elszenvedett kudarcok miatt…

Komplex, személyre szabott folyamatokat biztosítok célfókusszal, aminek köszönhetően a megfelelő ember a megfelelő állásba kerül be. Ott pedig elégedett, sikeres és boldog lesz! Veled is pontosan ezt szeretném elérni.

Számok, amelyek mögöttem vannak

17 000+   LINKEDIN profil, ÖNÉLETRAJZ elemzése

5 000+     ÁLLÁSINTERJÚ tartása

2 000+     KARRIER MENTORÁLT egyéni ügyfél álláshoz segítése

100+        VÁLLALKOZÁS építése, láthatóság fejlesztése

100+        TOBORZÓ ismerete

Szolgáltatás-csomagjaimmal célzottan, probléma-megoldás fókusszal segítek.

Belépő szintHaladó szintPRO level szint

Személyre szabottan dolgozom, mindig az adott ügyfelet tartom szem előtt, minden szolgáltatásom egyéni, nem pedig csoportos workshop. Miután eldöntötted, hogy megkeresel engem, már csak ki kell választanod, mire van szükséged. Hogy könnyebben megtaláld a számodra ideális megoldást, szintezve építettem fel a szolgáltatásaimat, belépőtől a PRO level megoldásokig.

Minél feljebb lépdelsz a szinteken, annál jobban láthatóvá teszlek a munkaerőpiacon!

PRO level csomag

karriertanácsadás + önéletrajz-értékelés és segédlet + kísérőlevél
+ sikeres LinkedIN-profil felépítése szolgáltatás

+ állásinterjúra felkészítés próbainterjúval

Haladó szintű csomag

karriertanácsadás + önéletrajz-értékelés és segédlet + kísérőlevél
+ sikeres LinkedIN-profil felépítése szolgáltatás

Belépő szintű csomag

karriertanácsadás + önéletrajz-értékelés és segédlet + kísérőlevél

 

Te a számodra ideális állást keresed – az én munkám pedig az, hogy segítsek Neked megszerezni. - 2. kép

Ami a felsoroltak mellett minden csomaghoz jár…

 • 27 éves tapasztalatom, szakértelmem és tudásom;
 • folyamatosan frissített munkaerőpiaci ismereteim, amelyeket átadok neked;
 • felkészülés a találkozókra, hogy valóban rád tudjak hangolódni;
 • két konzultáció közti házi feladatok, hiszen a sikeres elhelyezkedéshez a te eltökéltséged is kell;
 • konzultációk közti kapcsolattartást / rendelkezésre állást biztosítok sürgős és fontos kérdésekre;
 • illetve az elkészült anyagok / házi feladatok ellenőrzése.
Te a számodra ideális állást keresed – az én munkám pedig az, hogy segítsek Neked megszerezni. - 3. kép

Az erősségeid és lehetőségeid keresztmetszetét keresem – sikered kulcsa azonban minden esetben az lesz, mennyire vagy látható!

Belépő szintű csomag: letesszük a munkavállalói márkád alapköveit

Mit jelent a munkavállalói márka? Ez te magad vagy, illetve mindaz, ami látszik belőled a munkáltatók számára. A sikeres elhelyezkedés alapköve tehát az, hogy kitűnj a riválisaid közül, észrevegyenek a számodra ideális munkáltatók!

 • A karriertanácsadás során, hatékonyan, gyakorlatiasan segítek neked. Láttatom az értékeidet, ami lehetővé teszi számodra a sikeres karrierépítést vagy akár pályaváltást, illetve az ehhez szükséges stratégia felépítését.
 • Ezt egy olyan önéletrajz megírása követi, ami lenyűgözi a kiválasztást végző személyeket! Értékelem a meglévő önéletrajzodat, amiből megtudhatod, mit üzensz magadról a munkáltatók felé. Ezt követően pedig segítek, hogy személyre szabott, egyedi CV-d legyen, amely hatékonyan teszi a dolgát, azaz segít megszerezni a vágyott új pozíciót.

A belépő szintű csomag esetén 2 db 60 perces, eredményfókuszú online konzultációt biztosítok, továbbá a találkozók között egyénre szabott házi feladatokat és azok még beépítés előtti ellenőrzését és értékelését küldöm el neked; együttműködésünk időtartama pedig összesen 7-14 nap lesz. 

Csomag rendelésével nem csupán költséget takarítasz meg, hanem egy folyamatos, intenzív és akcióorientált közös munka során hatékonyabb leszel, amely által gyorsabban és könnyebben érsz el sikereket. Csomag tartalma:

 • Egyéni online konzultációk
 • Használatra kész CV-írási segédlet
 • Javasolt CV sablon
 • CV tartalmi egyeztetése
 • Bónusz: kísérőlevél sablon
 • Tanácsadói ráfordítás egyéni feladatok elkészítésére, ellenőrzésére

Haladó szintű csomag: Érd el, hogy ne neked kelljen állást keresned, hanem TÉGED találjon meg az álommunka!

Egészen más élmény, amikor nem te küldözgeted sorban a CV-ket, majd várod a hívást, hanem eleve téged keresnek a munkáltatók! Ennek a legfontosabb feltétele egy olyan LinkedIN-profil, ami stílusában és technikai jellemzőiben is segít, hogy feltűnj a munkaadóknak.

Sőt, ha profi módon frissíted a profilod, hosszabb távon is rengeteget teszel a karrieredért! A megfelelő LinkedIN-jelenlét ugyanis segít, hogy mindig a szakma, illetve a vezetők és toborzó-kiválasztó személyek szeme előtt legyél.

A Haladó szintű csomaggal megkapod a Belépő csomag tartalmát + LinkedIN-tanácsadást is. 2*90 perc eredményfókuszú online konzultációt biztosítok, együttműködésünk időtartama pedig összesen 14-21 nap lesz. Azonban a LinkedIn profilod kapcsán 4 hétre való házi feladattal látlak el, amit a végén ellenőrzöm is.

Csomag rendelésével nem csupán költséget takarítasz meg. Egy folyamatos, intenzív és akcióorientált közös munka során hatékonyabb leszel, amely által gyorsabban és könnyebben érsz el sikereket.

Csomag tartalma

    Belépő szintű csomag + LinkedIn tanácsadás

PRO level: Válj láthatóvá a munkaerőpiacon, és legyél megnyerő az állásinterjún is!

Mindent a kezedbe adok ebben a komplex csomagban, amire szükséged van ahhoz, hogy láthatóvá válj az ideális munkáltatód számára, és be is töltsd a vágyott pozíciót! Segítek felépíteni a munkavállalói személyes márkádat, megismerni és ügyesen használni azokat az értékeidet, amelyek sikerre visznek. Emellett, 25 év tapasztalatával vezetlek végig egy próbainterjú-folyamaton, hogy mindenre fel tudj készülni.

A PRO level csomaggal megkapod a Haladó szintű csomag tartalmát + az állásinterjú-tanácsadást próbainterjúval. 3*90 perc eredmény-fókuszú online konzultációt biztosítok, együttműködésünk pedig összesen 21-28 nap lesz. 

Csomag rendelésével nem csupán költséget takarítasz meg. Egy folyamatos, intenzív és akcióorientált közös munka során hatékonyabb leszel, amely által gyorsabban és könnyebben érsz el sikereket.

Csomag tartalma

      Haladó szintű csomag + Próbainterjú

Az álláskeresési folyamat során nem engedtem el a már említett ügyfelem „kezét”, amennyiben kérdése volt, rendelkezésére álltam szervezett keretek közt. Ő ettől biztonságban érezte magát, magabiztosabban tudta alkalmazni frissen megszerzett tudását. A tapasztalatának és motivációjának megfelelő lehetőségekből válogathatott, miközben a felmerülő kérdések, szükséges finomítások esetén rendelkezésére álltam.

Fontos, hogy meg tudj bízni bennem, épp ezért…

Mellébeszélés helyett → gyakorlati, valóban alkalmazható megoldásokat adok;

Kurzus helyett → 100%-ban egyéni fókuszt biztosítok, rád szabott módon, MINDEN szolgáltatásom során.

A teljes mentorálás során személyesen támogatlak!

Te a számodra ideális állást keresed – az én munkám pedig az, hogy segítsek Neked megszerezni. - 4. kép

Ügyfelem eredményesen zárta az együttműködési folyamatot, amely során soha nem adta fel a célját, és ma már egy startup vállalkozás üzletfejlesztője – noha ez a cég előzőleg nem tervezte bővíteni a csapatát! A konzultációk, a pontos akcióterv, a lehetőségeinek és előnyeinek biztos ismerete birtokában erős munkavállalói márkát épített, amelynek a hatékony CV és LinkedIN-jelenlét egyaránt része. Az egyedileg rá szabott stratégiának köszönhetően, keresgélés helyett őt találják meg lehetőségekkel, miközben interjúhelyzetekben is megállja a helyét. Ma már nyugodt, kiegyensúlyozott munkavállaló, aki magabiztosan tekint a jövőbe, és tudja, hogy van kire támaszkodnia álláskeresési helyzetben.

Te is hasonló sikertörténetet szeretnél átélni?

Megvan rá a lehetőséged. Válassz szolgáltatást, kezdjük el a munkavállalói márkád felépítését és TEDD MAGAD LÁTHATÓVÁ a munkaerőpiacon!

Tedd le a munkavállalói márkád alapköveit!

Tedd le a munkavállalói márkád alapköveit!

Eredményfókuszú online Karrier-tanácsadás +
Önéletrajz ellenőrzés és értékelés +
Önéletrajz és kísérőlevél tanácsadás, CV-írási segédlet +
Házi feladatok és értékelése
Tanácsadói felkészülés
120 perc egyéni online tanácsadás
+bónusz
+20% kedvezmény utánkövetésre

Díja: 280 000 Ft +27% ÁFA

355.600 Ft

Érd el, hogy ne neked kelljen állást keresned, hanem TÉGED találjon meg az álommunka!

Érd el, hogy ne neked kelljen állást keresned, hanem TÉGED találjon meg az álommunka!

Eredményfókuszú online Karrier-tanácsadás +
Önéletrajz ellenőrzés és értékelés +
Önéletrajz tanácsadás, CV-írási segédlet +
LinkedIN-profil értékelés és személyre szabott segítség a profil erejének növelésében +
Házi feladatok és értékelése
180 perc online tanácsadás
+bónusz
+20% kedvezmény utánkövetésre

Díja: 380 000 Ft +27% ÁFA

482.600 Ft

Válj láthatóvá a munkaerőpiacon, és legyél megnyerő az állásinterjún is!

Válj láthatóvá a munkaerőpiacon, és legyél megnyerő az állásinterjún is!

Eredményfókuszú online Karrier-tanácsadás +
Önéletrajz ellenőrzés és értékelés +
Önéletrajz tanácsadás, CV-írási segédlet +
LinkedIN-profil értékelés és személyre szabott segítség a profil erejének növelésében +
Professzionális felkészítés az állásinterjúra próbainterjúval és annak értékelésével +
Házi feladatok és értékelése
270 perc online tanácsadás
+bónusz
+20% kedvezmény utánkövetésre

Díja: 470 000 Ft +27% ÁFA

596.900 Ft

Találd meg az álommunkád, Ügyfeled, Jelölted a LinkedIn-en!

Találd meg az álommunkád, Ügyfeled, Jelölted a LinkedIn-en!

Hosszútávon gondoskodnál a karrieredről?
Építenéd a szakértői státuszod, megmutatnád az énmárkád?

4 hetes személyre szabott egyéni mentoring
* LinkedIn-profil értékelése, KPI-ok meghatározása
* Személyre szabott, professzionális felkészítés
* 90 perces konzultáció
* Stratégia a profilod erejének, láthatóságod növelésében
* 4 hetes házi feladatok és értékelése
* Házi feladatok és értékelése
+bónusz posztstratégia
+20% kedvezmény utánkövetésre

260 000 Ft +27% ÁFA

330.200 Ft

Próbainterjú

Próbainterjú

Szeretnél tudatosan felkészülni a közelgő állásinterjúdra?
Hogy még közelebb kerülj álmaid állásához akár konkrét munkakörre is interjúztatlak; majd közösen elemezzük az eredményt
és átbeszéljük az interjúd sikerpontjait, hogy az álomállásod elnyerd.
A szolgáltatást tartalmazza
+ Felkészülés óráit
+ 1,5h próbainterjút és elemzést
+ Fejlesztendők átküldését

240 000 Ft +27% ÁFA

304.800 Ft

Óradíjas konzultáció

Óradíjas konzultáció

Csomagom MELLÉ szeretnél lekövetést?
Rekonstrukció lenne a célod?
Álláskereséseddel, vezetői tevékenységeddel, esetleg üzletfejlesztéssel, LinkedIn láthatósággal kapcsolatban felmerültek kérdések?
Tartalmas, célra fókuszáló módon beszélgetek veled, ami után tisztábban fogsz látni!

75 000 Ft + 27% ÁFA

95.250 Ft

LinkedIn Láthatóságból Karrier

LinkedIn Láthatóságból Karrier

Tedd magad láthatóvá, szerezz versenyelőnyt és vonzd be az érdeklődőket, kollégákat, álomállásod!

Online kiscsoportos workshopon személyre szabottan
felkészítem a LinkedIn láthatóságod, hogy a lehetőségek Téged találjanak meg és magabiztosabban állj az új kihívások elé.