Pointman Kft.

TEDD MAGAD LÁTHATÓVÁ!

Válj láthatóvá a munkaerőpiacon, és legyél megnyerő az állásinterjún is!

Válj láthatóvá a munkaerőpiacon, és legyél megnyerő az állásinterjún is!

Eredményfókuszú online Karrier-tanácsadás +
Önéletrajz ellenőrzés és értékelés +
Önéletrajz tanácsadás, CV-írási segédlet +
LinkedIN-profil értékelés és személyre szabott segítség a profil erejének növelésében +
Professzionális felkészítés az állásinterjúra próbainterjúval és annak értékelésével +
Házi feladatok és értékelése
270 perc online tanácsadás
+bónusz
+20% kedvezmény utánkövetésre

Díja: 560 000 Ft +27% ÁFA

711.200 Ft

Megrendelem

Teljes körűen felkészítelek az álláskeresésre, hogy látható legyél a munkaerőpiacon és magabiztos a fontos helyzetekben!

„Tünde engem még a CV írást megelőzően hozott ki a mély gödörből. Mindvégig lelkesített és azon volt, hogy úgy készítsen fel, hogy megtalálja a motivációm, amit az interjún is át tudok adni, miközben hiteles maradok.” - Liziczay Melinda, Termelési Vezető

A szolgáltatáscsomag részletei és tartalma

Akár konkrét elképzelésekkel érkezel az állomállásod kapcsán, akár formálni szeretnéd a karriered, tudok Neked segíteni. PRO level csomagom azt a célt szolgálja, hogy minél gyorsabban válj láthatóvá a munkaerőpiacon, így mihamarabb új munkahelyed is legyen.

Ez a csomag lehetővé teszi, hogy az álláskereséssel kapcsolatos bizonytalanságaid elmúljanak, és magabiztosan, eltökélten állj hozzá mind a keresési folyamathoz, mind pedig az interjú-helyzetekhez. Minden területet és lehetőséget érintünk, nem marad ki…

 • a karriertanácsadás,
 • az álláskeresési stratégia felépítése,
 • az önéletrajzod hatékonyabbá tétele
 • és a LinkedIN-profilod vonzóbbá alakítása sem.

Emellett pedig, magára az interjúhelyzetre is fel foglak készíteni. Csomagommal olyan hasznos eszköztár kerül a kezedbe, ami segít, hogy megtaláljátok egymást álmaid munkájával, illetve később is látható maradj a szakma és a munkáltatók előtt.

„Tudom, most már hogyan küzdjem le az interjú okozta stresszt és hogyan tárgyaljak a bért illetően. Ráadásul olyan kérdéseket is kaptam, amire fel kell készülnöm, mert elengedhetetlen.” – Nagy Tamás, Szoftverfejlesztő

Válaszd ezt a csomagot…

 • Ha nemcsak az álláskeresés egy-egy részében, hanem a teljes folyamatban szükséged van támogatásra.
 • Ha már hosszabb ideje keresel állást, egyre reménytelenebbnek látod a helyzetet, és nem szeretnél több visszautasítást hallani.
 • Ha a munkaerőpiaci láthatóvá válás, tehát a CV-d és a LinkedIN-es jelenlét mellett az interjúhelyzetekre vonatkozóan is szívesen hagyatkoznál egy profira.
 • …Például azért, mert korábban gondot okozott a bérről tárgyalni vagy úgy érzed, nem tudtad a maximumot adni magadból.

Számok, amelyek mögöttem vannak

17 000+   LINKEDIN profil, ÖNÉLETRAJZ elemzése

5 000+     ÁLLÁSINTERJÚ tartása

2 000+     KARRIER MENTORÁLT egyéni ügyfél álláshoz segítése

100+        VÁLLALKOZÁS építése, láthatóság fejlesztése

100+        TOBORZÓ ismerete

Így segít neked a PRO level: Munkavállalói személyes márkaépítés csomag!

Probléma: úgy érzed, számos pozícióra lennél ideális jelölt, de még csak vissza sem hívnak…

 • Megoldás: egy olyan önéletrajz, ami megfelel a terület, a toborzók és a cégtulajdonosok elvárásainak egyaránt, miközben megnyerő, és egyben maximálisan őszinte.

Probléma: úgy érzed, több éves kihagyás, például kisgyermekkel otthon töltött idő után nagyon nehéz lesz „eladni magad”…

 • Megoldás: egy olyan komplexen felépített munkavállalói személyes márka, ami CV-től a LinkedIN-ig, majd végül az interjúhelyzetben is segít, hogy tisztán, mégis meggyőzően, értékfókusszal kommunikálj magadról.

Probléma: úgy érzed, nagyon rosszul teljesítesz interjúhelyzetekben, többször is ezen a ponton buktad el az álomállásod…

 • Megoldás: az interjúknak is megvan a maguk felépítése, pszichológiája. Ha megismersz bizonyos fogásokat, megtanulsz megfelelően reagálni is a beszélgetések során – ezáltal magabiztos leszel, és a lámpalázad is megszűnik. A próbainterjú az utolsó kétségeidet is segít majd eloszlatni.

Probléma: úgy érzed, több hónapnyi álláskeresési sikertelenség után már minden jelentkezés elküldésekor egyre frusztráltabb vagy, és előre készülsz a visszautasításra…

 • Megoldás: vissza kell nyerned az önmagadba és a sikerbe vetett hitedet, ami egy pontosan felépített folyamattal érhető el. A csomagom használható segítséget, könnyen beépíthető tudást ad, ami már sokakat segített hozzá az álommunkához.

Mit tartalmaz a PRO Level szintű szolgálatáscsomag?

Röviden összefoglalva: ebben benne van minden olyan tudásom, amit HR-esként és vezető tanácsadóként szereztem. Ez a csomag az esszenciája a szakértői tevékenységemnek, gyakorlati, érthető, hasznosítható tudást adok vele a kezedbe.

Pontos tartalma:

21-28 nap intenzív mentoring program

 • 3*90 percnyi eredményfókuszú online konzultáció +
 • Álláskeresési stratégia - karrierirányok, álláskeresési csatornák
 • Önéletrajz ellenőrzés és értékelés +
 • Önéletrajz tanácsadás +
 • Használatra kész CV-írási segédlet
 • Kísérőlevél tanácsadás +
 • Bónusz: CV sablon, kísérőlevél sablon
 • LinkedIn működésének láttatása +
 • LinkedIn profil és jelenlét értékelés +
 • Profil felépítésében segítségnyújtás +
 • Láthatóság fejlesztés tanácsadás +
 • Interjú tanácsadás +
 • Próbainterjú és próbainterjú kiértékelése

A csomag tartalmaz egy kompakt és összetett CV-írási segédanyagot, amely gyakorlati lépésekben segít összeállítani a sikert hozó önéletrajzodat. Az önéletrajzod írásában személyesen támogatlak!

Egyénre szabott házi feladatokat készítek részedre, hogy a munkaerőpiaci belépőkártyáid és a láthatóságod megalapozzuk.

Az elkészült feladatokat még beépítés előtt ellenőrzöm és az értékelést elküldöm neked.

LinkedIn profilod kapcsán 4 hétre való házi feladatot kapsz, amit a végén ellenőrzöm is.

Csomag rendelésével nem csupán költséget takarítasz meg. Egy folyamatos, intenzív és akcióorientált közös munka során hatékonyabb leszel, amely által gyorsabban és könnyebben érsz el sikereket.

Csomag tartalma

Haladó szintű csomag + Próbainterjú

560 000 Ft +27% ÁFA

A konzultációs alkalmak és a szolgáltatási csomagokban megjelölt tanácsadói támogatás 2 hónapon belül használható fel. A fel nem használt alkalmak és tanácsadói rendelkezésre állás elvész. További igény esetén újabb szolgáltatás megrendelés keretében van lehetőség.

MEGRENDELEM

+ később 20%-os kedvezménnyel UTÁNKÖVETÉSRE szolgáló konzultációt is igényelhetsz szükség esetén a csomagodhoz. 

A kedvezmény maximum 2 óra utánkövető konzultációra érvényes, amely az utolsó tanácsadás után 1 hónapon belül használható fel.

Minden csomaghoz járnak továbbá…

 • folyamatosan frissített munkaerőpiaci ismereteim, amelyeket átadok neked;
 • két konzultáció között egyénre szabott házi feladatok, amelyek hozzásegítenek majd a sikeres elhelyezkedéshez;
 • konzultációk közti kapcsolattartást / rendelkezésre állást biztosítok sürgős és fontos kérdésekre;
 • illetve az elkészült anyagok / házi feladatok ellenőrzését, értékelését is megkapod tőlem.

MEGRENDELEM

Válj láthatóvá a munkaerőpiacon, és legyél megnyerő az állásinterjún is! - 1. kép

„Tünde nagyon professzionális és lelkesítő volt mikor Hatékony álláskeresési tanácsadáson vettem részt. Rengeteg hasznos ötletet adott, önéletrajz írással, LinkedIn profilom és interjúzással kapcsolatban. Tünde hatékony álláskeresési tanácsadásával sikerült számomra megfelelő állást megszereznem. A javított önéletrajzom alapján több helyre behívtak interjúra mint előtte. Továbbá Tünde interjús tanácsainak köszönhetően megváltozott a tárgyalási pozícióm is, ahol nem izgultam és magamat tudtam adni. Köszönöm Tündének a segítséget!” - Rendszermérnök

A megrendelést követően néhány napon belül adok Neked konzultációs időpontot – így minél előbb lehetőséged lesz állásra pályázni!

Még a tanácsadást megelőzően átnézem az önéletrajzod és LinkedIN-profilod, felkészülten érkezem a megbeszélésre, hogy ne a te konzultációdból menjen el az idő.

A találkozó online zajlik.

A megrendelés menete:

KATTINTS A MEGRENDELEM GOMBRA → TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT, AHOVÁ EKKOR JUTSZ → MIUTÁN ELKÜLDTED, KAPSZ E-MAILBEN EGY DÍJBEKÉRŐT → AMINT KIFIZETTED AZ EZEN SZEREPLŐ ÖSSZEGET, MIHAMARABB MEGKERESLEK → IDŐPONTOT EGYEZTETÜNK A KONZULTÁCIÓRA, HOGY LÁTHATÓVÁ VÁLJ A MUNKAERŐPIACON!

560 000 Ft +27% ÁFA

Fizetendő: 711 200 Ft