Pointman Kft.

TEDD MAGAD LÁTHATÓVÁ!

Sikeres együttműködésem sztorija Tündével

Esettanulmány Ügyfelem tollából:

„Közel 2 évvel ezelőtt ismertem meg Tündét, kezelésre jelentkezett hozzánk. Látogatásai során sokat beszélgettünk az engem, mint újdonsült vezetőt érintő kérdésekről. Multis tapasztalataimból volt rálátásom a coaching és tanácsadás tevékenységre. Mindazon információkból, amelyet Tündétől kaptam az informális beszélgetéseink alatt, úgy gondoltam, hogy „hivatalosan” is felkérem őt, egy-egy kérdés megválaszolásában, illetve orientálásában, mert ugye a coach „csak” irányít, a miértek és válaszok megtalálásában mindig az ügyfél a kulcs. Nyilván nem döntöttem volna így, ha Tünde szakmai hitelessége nem párosult volna egy személyes szimpátiával."

Sikeres együttműködésem sztorija Tündével - 1. kép

"Igen sok területen kértem segítségét. Az első közös munkánk egy személyes coaching volt, melyben az én személyes elakadásaim miértjét boncolgattuk. Kiderült, hogy a vezetői problémáim, a személyes blokkjaim következményei. A hátteret megtaláltam, megértettem, a változás már az én feladatom volt, mindennap dolgozom rajta.

Aztán később csoportos facilitálásra is felkértem őt. Egy kb. 6-7 fős csoport irányításában, a vendégekkel kapcsolatos kommunikációban akadtak problémáink. A csoportban voltak olyan szakemberek, akik jobban, és voltak olyanok, akik kevésbé sikeresen kezelték ezt. Egy egy napos foglalkozás keretében boncolgattuk a témát, kerestük a megoldásokat, sikeresen.

Tündével előzetesen átbeszéltük az eltéréseket, aki rendkívül felkészülten érkezett a kis csoportos megbeszélésre. Irányított körülmények között, jól összeállított kérdésekkel, munkamódszerekkel dolgoztunk, sok dologra rávilágított ez a közös munka. Olyan dolgok is kiderültek közben, amelyek nem is kapcsolódtak szorosan a problémakörhöz. Ha a megoldás nem is egyik napról került bevezetésre, ráláthattunk, hogy ki hogyan dolgozik, kommunikál és a mindennapokban melyik kollégánktól kérhetünk segítséget, ha elakadás adódik.

Majd más témában tovább folytattuk az 1:1-es megbeszéléseket; egészen összetett témákig jutottunk, mint például a teljesítményértékelés. Egy nagyon részletes, mindenre kiterjedő anyagot kaptam Tündétől, átbeszéltük minden egyes pontját, előnyeit, hátrányait, veszélyeit. Az anyagot bármikor elővehetem, végigolvashatom, használhatom.

Részt vettem egy olyan rendezvényen is, ahol Tünde egy konkrét témában tartott előadást, olyan vállalkozóknak, akiknek a hatékony munkaerő toborzás-kiválasztás kiemelten fontos. A megjelent vállalkozó társakat nem ismertem, ott a helyszínen ismerkedtünk meg. Nagyon érdekes volt látni, hogy eltérő területről érkező vállalkozóknak milyen problémáik vannak, hogy mennyire heterogén egy-egy felvetés. Nehéz dolga volt Tündének. Az időkeret szoros volt, a téma szerteágazó, a kérdések eltérőek, de Tünde itt is sikeresen teljesített. A szűkös időkeretben mindenkinek igyekezett személyre szabott válaszokat adni.

Tünde a közös munkánk során, mindig odafigyelt az időkeretekre. Soha nem fordult elő, hogy végtelenbe tűnő elbeszélések alakultak volna ki. Összeszedett, pontos, problémamegoldó, célorientált szakember.

És aztán bekövetkezett a karantén….

Nehéz helyzetbe kerültem, és Tündétől ekkor is kaptam segítséget. Merre megy a piac, milyen irányba tudnék lépni, hogyan tudnék túlélni, új technikák - minden kérdésemre kaptam választ. Végiggondolva az együttműködésünket, teljesen elégedett vagyok és örülök, hogy minden egyes megoldásnál a munkáltatói márkámat is erősíthettük. Tünde felkészült, tapasztalt, tájékozott, segítőkész, csak ajánlani tudom őt az érdeklődőknek. Bátran forduljanak hozzá segítségért, nem fognak csalódni."

Diósiné Körmendi Krisztina Cégvezető, Liget Mozgásterápiás Centrum Vezető

Tünde! Több dologban is egyeztethetnénk. TUDUNK BESZÉLNI?