Pointman Kft.

TEDD MAGAD LÁTHATÓVÁ!

Találd meg az álomállás vagy Ügyfeled a LinkedIn-en! Ezzel a profillal sima ügy lesz.

Szerző: Posfai Tünde, 2020.03.20. | Fotó: Pixabay

LinkedIn. Mi is ez a felület pontosan?

Sokak szemében csak a „munkás Facebook”, IT-sok és HR-esek gyűjtőhelye, startupperek és felsővezetők megmondóterepe… Persze, ez is benne van az igazságban, de azért ennél sokkal többet tud a LinkedIn. Kijelenthető, hogy a munkaerő-toborzás nagyon nagy arányban már a LinkedIn-en történik. Emellett, a networking lehetőség miatt is vitathatatlan.

Ha még egyáltalán nem használtad, most biztosan kedvet kapsz majd; ha használtad, de nem hozott eredményt, akkor ez mostantól megváltozik. Csak figyelj és olvass tovább!

LinkedIn – az eredményt hozó profil titkai

Mivel a LinkedIn egy social media platform, ezért nyilván a kapcsolati hálókon, illetve a megosztott tartalmakon alapul eredményes működése. Emellett azt is nagyon fontos tudnod, hogy a LinkedIn, akárcsak a különféle kereső algoritmusok, „indexeli” a profilodat, és ez alapján találnak rád azok a toborzó szakemberek, fejvadászok vagy akár cégvezetők, akiknél van számodra ideális pozíció. Ha erre nem figyelsz, és nem állítod be megfelelően a profilodat, mondjuk úgy, láthatatlan maradsz… Eltalálni a LinkedIn igényeit persze nem egyszerű, a verseny egyre nagyobb ezen a felületen is.

Találd meg az álomállás vagy Ügyfeled a LinkedIn-en! Ezzel a profillal sima ügy lesz. - 1. kép

Tegyél szert a potenciális riválisaiddal szemben lépéselőnyre!

LinkedIn szaktanácsadás szolgáltatásom kifejezetten olyan álláskeresők számára ajánlom, akik nemcsak vaktában önéletrajzokat szeretnének szórni kifelé, aztán meg várni a csodát, hanem úgy döntöttek, egy lépéssel előremennek. Azaz hagyják, hogy őket találják meg az ideális cégek az álompozícióval, illetve célirányosan kapcsolatokat építve kutatnak új állásuk után.

Fő fókuszunk a profil keresőoptimalizálása lesz:

  • készítsd el / finomítsd a profilodat LinkedIn sikerpontok mentén;
  • megkeressük a benne rejlő lehetőségeket;
  • ha nagyon jónak ítéled meg a profilos, a kívánt eredményt mégse hozta még el, ránézünk, miért is lehet ez;
  • első, második, sokadik benyomás: nézzük, mit üzensz magadról a LinkedIn-en!
  • egység az önéletrajzod és a profilod között: segítek, ha elakadtál;
  • megtudod, hogyan paraméterezz az oldaladon, és hogyan mérd a profilod sikerességét.

Mi az, amiben jobban jársz ennek a megrendelésével, mintha különféle site-okon néznél utána?

Itt egyszerre mindenre szakértői választ kapsz. A cikkeket sokszor marketingesek írják, akik egy szempontból értenek a platformokhoz. Lehetnek hasznos tanácsaik, de biztos, hogy egy ingyen elérhető cikk nem terjed majd ki mindenre. (Ahogy ez sem. Mindenre kiterjedő válaszokat a konzultáción, személyesen CSAK NEKED, rád szabva adok.)

A szakértők közül pedig legtöbben vagy egyik, vagy másik, azaz vagy a munkáltatói, vagy csak a munkavállalói oldalt látják át. Én vezető tanácsadó vagyok, és az a tevékenységem sava-borsa, hogy mindkét csoportot ismerem, a munkáltatói elvárásokat, igényeket ugyanúgy, mint a lehetséges erősségeket, esélyeket egy jelölt számára. Támogatom a két tábor sikeres egymásra találását.

Rendeld meg a konzultációm, hogy lenyűgöző, győztes profilod legyen a felületen, és elnyerd az álompozíciódat vele vagy minél több megbízóra, akár Jelöltre lelj.

A fenti tartalmak részben vagy egészben történő további utánközlése csak a szerző előzetes, írásos engedélyével lehetséges (ld. ÁSZF 2.5 Szerzői jogok).