Pointman Kft.

TEDD MAGAD LÁTHATÓVÁ!

Óradíjas konzultáció

Óradíjas konzultáció

Tartalmas, előremutató, célra fókuszáló módon beszélgetek veled 1 órát, ami után tisztábban fogsz látni!

29.000 Ft

Megrendelem

Nem csomagot szeretnél? Egyszeri, óradíjas konzultációra is van lehetőséged.

  • Nem tudod, pontosan milyen szolgáltatást szeretnél?
  • Segítségre van szükséged, de nem látod, hol és miben tudnám ezt megadni?
  • Rekonstrukció lenne a célod, mert valahol már igényeltél hasonló szolgáltatást, de maradtak kérdéseid, nem vagy biztos a jövődben?
  • Valamely csomagom MELLÉ szeretnél lekövetést kérni?

Bármelyik eset is áll fenn, keress bizalommal. Tartalmas, előremutató, célra fókuszáló módon beszélgetek veled 1 órát, ami után tisztábban fogsz látni!

Milyen előnyre tehetsz szert, amennyiben részt veszel a tanácsadáson?:

„És aztán bekövetkezett a karantén…. Nehéz helyzetbe kerültem, és Tündétől ekkor is kaptam segítséget. Merre megy a piac, milyen irányba tudnék lépni, hogyan tudnék túlélni, új technikák - minden kérdésemre kaptam választ.”  - Diósiné Körmendi Krisztina Cégvezető, Liget Mozgásterápiás Centrum Vezető

„Teljesen elégedett vagyok a mai napig a Tündével való együttműködéssel. Korrekt, emberi és szakmailag is hozzáértő.”  - Lehel Zoltán Ügyvezető, Valore Basis Kft.

„Az együtt elvégzett munkának eredményeként sokkal letisztultabban láttam a céljaimat, és az önbizalmam is jelentősen megnőtt, amik nélkül meg sem céloztam volna ezt a céget, és munkakört.” - Takácsy László Értékesítési és Marketing vezető

"Tündétől nem kész megoldást kaptam. Hanem magamat kaptam, szabad szemmel is jól látható kivitelben. Ez az, ami többet ér minden pénzért kapható szolgáltatásnál. Köszönöm!"- Szólás T. Miklós, operatív vezető, Projektcoach Consulting Kft.

A megrendelést követően néhány napon belül adok Neked konzultációs időpontot – így minél előbb lehetőséged lesz állásra pályázni!

Még a tanácsadást megelőzően átnézem az önéletrajzod és LinkedIN-profilod, felkészülten érkezem a megbeszélésre, hogy ne a te konzultációdból menjen el az idő.

A találkozó online zajlik.

Ez áll mögöttem:
10 000+ profil és önéletrajz átnézése | 4000+ levezetett interjú | 700+ jelölt álláshoz segítése | 100+ önéletrajz írása | 100+ toborzó és megbízó ismerete | 100+ vállalkozás megalapozása

A megrendelés menete:

KATTINTS A MEGRENDELEM GOMBRA → TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT, AHOVÁ EKKOR JUTSZ → MIUTÁN ELKÜLDTED, KAPSZ E-MAILBEN EGY DÍJBEKÉRŐT → AMINT KIFIZETTED AZ EZEN SZEREPLŐ ÖSSZEGET, MIHAMARABB MEGKERESLEK → IDŐPONTOT EGYEZTETÜNK A KONZULTÁCIÓRA, HOGY LÁTHATÓVÁ VÁLJ A MUNKAERŐPIACON!

29 000 Ft./óra