Pointman Kft.

TEDD MAGAD LÁTHATÓVÁ!

Peremkerületi szolgáltató cég új kollégákat keres

Az Ügyfél szolgáltatása és a munkakör nagyon vonzó, mégsem jön önéletrajz az álláshirdetésre és dolgozói ajánlásra. Kiderült, hogy a munkáltató peremkerületben van, s a szakemberek inkább a belvárosban dolgoznak, akár egy kevéssé vonzó állásban is.

Gyors megoldás

Kisebb piackutatás után egy feladatom volt, felhívni a Megbízó figyelmét a következőre: a hirdetésből nem derül ki, ebben a szegmensben ők az egyik legvonzóbb munkahely, beleértve azt is, hogy a dolgozó a belvárosból kötött pályán keresztül fél órán belül a munkahelyre érkezik. Mi kell ennél több?

Az Ügyfél hirdetésének szövegét és design-ját módosítva már a potenciális jelölteknek tálcán kínáltuk a lehetőséget a váltáshoz.

Peremkerületi szolgáltató cég új kollégákat keres - 1. kép

Mihez vezetett ez?

Innentől kezdve beindult a munkáltatói márka láthatóvá tétele már a munkaerő-keresés ideje alatt. Az új álláshirdetést a cég dolgozói és Ügyfelei is megoszthatták a toborzás során. Így huzamosabb, több hónapos üresjárat után a cégvezető 1 hét alatt annyi önéletrajzot kapott, hogy közülük ki tudta választani leendő kollégáját.

Engem is érdekel egy hasonló lehetőség. Láthatóvá tenném cégemet a munkaerőpiacon!